UPDATE Individ din Botoșani acuzat de pedofilie! Le cerea unor copii să se dezbrace și să-i arate părțile intime, în cimitir

Un individ de 57 de ani, din Botoșani, a ajuns pe mâna polițiștilor după ce le-a cerut unor copii, pe o stradă din Botoșani, să se dezbrace și să-i arate părțile intime.

Polițiștii locali botoșăneni au fost chemați pe strada Primăverii, nr. 8 din Botoșani, după ce individul acosta minorii și amenința locatarii care îl goneau.

Acesta invita un grup de trei copii minori, cu vârste cuprinse intre 11-12 ani să-şi arate părţile intime. Observaţia unor locatari din zonă, s-a lăsat cu ameninţări din partea numitului, „dacă nu-l lasă in pace le arunca blocul în aer”. Fapta gravă sesizată de către cetățeni, a fost determinarea copiilor de numitul P.P. să meargă cu el în cimitir, pentru a le da caramele în schimbul arătării părților intime”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Bărbatul a fost reținut de către poliţiştii locali și predat  către Poliţia Municipiului pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au stabilit, însă, că botoșăneanul, care se afla într-o avansată stare de ebrietate, și-ar fi scos organele genitale în fața copiilor, însă nu ar fi făcut acestora propuneri cu conotații sexuale. Oamenii legii au deschis o anchetă față de acesta pentru ultraj contra bunelor moravuri. În acest caz urmează să fie audiați și copii, în prezența părinților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *