A fost depusă o ofertă pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești. Despre ce firmă este vorba!

Asocierea Autotehnorom SRL – SC Opr Asfalt SRL – Obras Puplicas Y Regadios SA – SC Evalcons Tech SRL a depus singura ofertă pentru contracul destinat modernizării DN 29D (Botoșani – Stefănești), anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Contractul are o valoare estimată de 208.458.958 lei, fără TVA și o durată de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Prin modernizarea DN 29D se urmărește stabilizarea elementelor drumului și înlăturarea pericolelor de alunecare; reducerea duratei de transport, creşterea siguranței și a confortului în trafic între Municipiul Botoșani și localitățile tranzitate de acest drum; dezvoltarea zonelor aflate pe traseu; reducerea costurilor de întreţinere şi de reparaţie a vehiculelor; îmbunătățirea condițiilor de mediu și atragerea forței de muncă locale în perioada realizării lucrărilor.

Traseul DN 29D începe în zona Municipiului Botoșani, la intersecția cu DN 29 (km 2+800) și se încheie în Orașul Ștefănești (km 48+146), la intersecția cu DN 24C.

Drumul Național 29D traversează localitățile Stăuceni, Victoria, Drislea, Trușești, Gurada și Cucuteni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com