Moment de reculegere în Consiliul Local în memoria tinerelor ucise la Caracal. Consilierii locali botoșăneni condamnă modul cum au intervenit organele statului

Consilierii locali ai municipiului Botoşani au ţinut, luni, un moment de reculegere în memoria tinerelor ucise la Caracal. La propunerea consilierului Iulian Blaga, cei prezenți au păstrat momentul de reculegere pentru tinerele Alexandra și Luiza, ucise cu cruzime de un bărbat de 66 de ani.

Alexandra a fost ucisă după ce şi-a anunţat răpirea de 3 ori la 112.

Consilierii locali Iulian Blaga și Eugen Țurcanu au condamnat modul cum au intervenit și și-au făcut datoria organele statului.

Avem structuri de forță care pedepsesc doar oameni normali în țara asta, iar nu fac decât a-și mări salariile la nesfârșit și a-și trage pensii speciale enorme față de ce primește unul din părinții mei care mai este în viață și care nu justifică ceea ce fac. m -a unul din părinții mei. La interceptări sunt campioni, știu unde să ne găsească. știu să ne asculte, dar când e vorba de a apăra viața unui român împotriva unor criminali în serie, nu știu să ne apere”, a spus Eugen Țurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *