Alegeri în partidul lui Cioloș la Botoșani. Vezi cine va conduce formațiunea politică!

PLUS BOTOSANI alegeriOrganizația PLUS Botoșani are un președinte ales în persoana Magdei Oleniuc. Structura, care este condusă la centru de ex-premierul  Dacian Cioloș, a avut duminică, 28 iulie, prima Convenție Județeană PLUS Botoșani, câteva zeci de membri cu drept de vot desemnând prin vot democratic echipa de conducere a filialei județene.

Pentru funcția de președinte a fost aleasă Magda Oleniuc, ce îi va avea în echipă pe  Constantin Pușchiu, ca secretar general, Daniela Cotloană, ca trezorier, Ovidiu Porohniuc, având misiunea de a fi responsabil de comunicare, în timp ce responsabilul de fundraising va fi Bogdan Marciuc.

PLUS BOTOSANI alegeriÎn aceeași manieră a votului democratic  au fost aleși cei patru membri ai Biroului filialei județene, mai exact  Anca Mic, Ștefan Halescu, Petre Malanca și Valentin Iftimie, iar cei 3 membri ai comisiei de integritate și arbitraj vor fi  Abrahamfi Călin, Bogdan Amarie și Radu Vicovan Hănțăscu. Cenzorii organizației botoșănene a PLUS vor fi  Oana Mihaela Pușcașu și Gheorghe Câmpanu.

La convenție a participat și proaspăt alesul europarlamentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *