Cutremurător! Două femei din Botoșani, găsite moarte în locuințele acestora

stiri, botosani, stiri din botosani, moarta in casa, pompieri, ambulanta, descoperire socanta (1)Două femei din Botoșani, ambele în vârstă de 60 de ani, au fost găsite moarte în locuințele acestora. Unul dintre cazuri a fost înregistrat duminică seară pe Aleea Col. Tomoroveanu din municipiu. Proprietara locuia singură, iar de două zile copii acesteia, care sunt stabiliți în țară, au încercat să o contacteze telefonic. Panicați de lipsa unui răspuns, aceștia au sunat la vecinii din bloc, care, la rândul lor, au sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, alături de poliție și pompieri. Angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au spart ușa și, după ce au acces în imobil, au găsit-o pe femeie decedată în bucătărie.

Cel de-al doilea caz s-a înregistrat vineri seară, tot în municipiul Botoșani. O infirmieră a Spitalului Judeţean de Urgență Mavromati a fost găsită moartă în casă. Cel care a făcut descoperirea a fost soțul femeii, care a găsit-o pe femeie căzută pe pat. Botoșăneanul a sunat la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj cu medic al SMURD. Femeii i s-au făcut maneverele de resuscitare, dar nu a mai putut fi salvată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *