O nouă imagine pentru produsele fabricii de lactate Five Continents Group Botoșani

Five Continents Group BotosaniFive Continents Group Botoșani, ale cărei produse lactate sunt nelipsite de pe rafturile marilor rețele de magazine de mulți ani, a lansat, începând cu luna iulie, o nouă identitate vizuală pentru întreaga gamă de produse.

Deviza din 2019 sub care producătorii lactatelor își promovează produsele este „Ideal pentru familia ta!”.

Imagine nouă

Designul nou, simplu, pune în centru natura și transmite mai departe mesajul pe care compania Five Continents Group l-a promovat intens în cei 15 ani de activitate și anume: menținerea calitații de 5 stele a produselor fabricate din lapte colectat de la fermierii din județul Botoșani.

Five Continents Group Botosani sticleGustul copilariei

Descoperă gustul copilăriei în lactatele produse de Five Continents Group Botoșani, ce aduce prospețimea și calitatea lactatelor la standarde europene. Produsele sunt fabricate folosind tehnologii de ultimă generație, conform celor mai înalte standarde și cerințe, din punct de vedere al siguranței alimentare și respectând eticheta curată (fără conservanți și aditivi).

Calitatea și siguranța

Toate produsele fabricate de Five Continents Group sunt în conformitate cu standardele naționale de calitate aliniate celor europene. În fabricile grupului este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul siguranței alimentare.

Pe lângă echipamentele moderne pe care le are, fabrica deține laboratoare de analiză performante, dotate cu aparatură modernă și personal calificat, pentru a asigura o înaltă siguranță alimentară produselor fabricate. Produsele sunt distribuite atât pe plan național, cât și pe plan internațional, fiind cunoscute și apreciate de consumatori.

Five Continents Group Botosani- cascaval“Avem toate motivele să ne mândrim cu produse lactate de calitate superioară, preparate cu drag pentru consumatorii noștri”, susțin reprezentanții companiei.

 

Produsele lactate Five Continents Group – Botosani,

Gustul ideal pentrufamilia ta!

http://five-continents.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *