O adolescentă din Botoșani a ajuns la Maternitate cu copilul mort în burtă. Medicii i-au scos fătul după 18 de ore

O adolescentă din județul Botoșani a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Maternitate cu copilul mort în burtă, însă medicii nu i-au scos fătul după 18 de ore.

Fata de 17 ani este din localitatea Bobulești- Ștefănești și ar fi urmat să nască la termen. Săptămâna trecută, aceasta a fost la control, însă medicul i-a transmis că totul este în regulă. Sâmbătă seară, când s-a simțit rău, a cerut să fie dusă la spital, iar cadrele medicale de pe Secția de obstetrică și ginecologie au constatat că bebelușul e mort.

Am o cumnata la maternitatea botosani de aseara la ora 2 cu copilul mort in ea si doctorii nu fac nimic pentru a il scoate …. Ea are toate analizele de la doctor cum a fost la control si totul era bine. A fost la control acum cateva zile si ia spus ca naste in 2 saptamani si azi ia spus ca-i mort de 3 zile in ea. Ea ne suna disperata ca i s-a facut rau si o asistenta i-a spus in ras ca ii face alcolcamin”, a spus o rudă de-a adolescentei înainte ca tânara să nască.

Ulterior, fata a scos din burtă, pe cale naturală, o fetiță de 1.800, care era moartă.

În ciuda nemulțumirilor familiei fetei, cadrele medicale de la Maternitate susțin că fata nu a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru scoaterea fătului mort pe motiv că nașterea era deja declanșată și că o eventuală cezariană i-ar fi dăunat în cazul unei noi sarcini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *