VIDEO Un botoșănean nu are apă de trei săptămâni. S-a plâns la toate instituțiile, dar … degeaba

robinet lipsa apa intr-un cartier din BotosaniUn bărbat din Botoșani nu mai are apă de trei de trei săptămâni, însă, în ciuda demersurilor făcute la toate instituțiile statului, problema sa nu este rezolvată.

Marian Cirpa locuiește într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui imobil de pe strada Alba Iulia din municipiul Botoșani (în zona ANL Grivița), iar acum trei săptămâni a constatat că nu mai are apă de loc. Are copil mic și nu mai poate folosi nici mașina de spălat, nici centrala termică pentru apă caldă.

Botoșăneanul a postat un film pe Facebook, arătând problemele cu care se confruntă. El așteaptă o implicare a angajaților companiei de apă Nova Apaserv, dar și a instituțiilor care apără interesul consumatorilor.

„Asa arata serviciile furnizate de Nova Apa Serv Botoșani!!! Filmare facuta la ora 18:30 acum două zile.Acum nici macar ca in clip nu mai curge.Dupa zeci de telefoane , vizite la sediul lor si stat de vorbă cu diferite persoane am inteles ! NU VOR FACE NIMIC! Sunt 3 saptamani de cand suntem in aceasta situatie si nimeni nu ne baga in seama.Desi avem contract individual avem nevoie de mai multe persoane care sa faca plângere…pentru ca ei cred ca in neînsemnata si minuscula noastra existenta ne plictisim, avem apa dar totusi mergem sa ne plângem la ei doar asa sa treaca timpul…Sau…Nu avem apa dar ca sa ne creadă pe cuvant ne mai trebuie si martori…”, susține bărbatul.

One thought on “VIDEO Un botoșănean nu are apă de trei săptămâni. S-a plâns la toate instituțiile, dar … degeaba

  1. Daca la Botosani o persoana nu are apa la Flamanzi cel putin 150-200 de persoane nu au apa de o saptamana.In ciuda interpelarii facute de d-na consilier judetean de Flamanzi si a mai multor locatari catre NovaApaserv pe adreza de email apa tot nu exista.Ca sa nu mai punem la socoteala ca acest mamut de societate deruleaza un proiect European de extindere apa si canal in Flamanzi si Frumusica pe o conducta din azbociment material interzis in UE si din 2007 si in Romania.Si in fiecare an aceeasi problema iar scuza e simpla ..conducta e subdimensionata.Corect,ea fiind destinata din 1978 alimentarii cu apa filaturii Flamanzi si a celor 500 de familii.Numai ca politicienii nostri cei de pe traseul conductei au promis si realizat alimentari cu apa pe aceeasi conducta pentru toate localitatile nemaitinand cont de destinatia initiala.Ma intreb eu si pe dumneavoastra deasemenea ce rost are proiectul de alimentare cu apa a localitatilor Flamanzi Frumusica atat timp cat nu ai apa pentru 500 familii.Am tot sugerat celor de la Botosani forarea a 1-2 puturi subterane la depozitul de apa Flamanzi sau asigurarea a cate un m cub de persoana in familie la pretul actual si restul de 10 ori mai mare deoarece apa este prelucrata si pompata de la Siret si pana la Flamanzi sau alte localitati se este imprastiata la irigatii pe lucerna ,usturoi porumb sau legume ceea ce nu-i corect .Solutia tarifului de vara o practica si tarile din UE. Raspunsul NovaApaserv ,,noi avem interesul sa vindem cat mai multa apa si nu ne intereseaza cui decat sa o rationalizam”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *