Maşină spulberată de tren! Două persoane, în stop cardiorespirator

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul feroviar a avut loc, duminică, în localitatea Nepos, pe secţia de cale ferată 401. Poliţiştii spun că accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată automată, semnalizată cu semnale acustice şi luminoase.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 401, la kilometrul feroviar 33+405 metri, în zona localităţii Nepos (judeţul Bistriţa-Năsăud), la o trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident feroviar: un autoturism a fost acroşat de trenul InterRegio 1833, care se deplasează pe relaţia Iaşi – Timişoara. În urma impactului, două persoane din autoturism au suferit leziuni grave”, au anunţat poliţiştii.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, în urma impactului, maşina a fost târâtă pe calea ferată 150 de metri.

„Din primele verificări efectuate de poliţişti, se pare că şoferul, un bărbat de 47 de ani, din Livezile, nu s-ar fi asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată”, au transmis reprezentanţii IPJ.

Şoferul maşinii, dar şi o pasageră de 46 de ani, au fost grav răniţi, potrivit reprezentanţilor ISU ei fiind în stop cardiorespirator.

Angajaţii ISU au verificat şi starea celor circa 100 de pasageri aflaţi în tren.

Potrivit poliţiştilor, circulaţia feroviară este întreruptă. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com