Inspectoratul Școlar Județean caută directori pentru mai multe școli din județul Botoșani. Vezi lista!

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani organizează o nouă procedură de selecție, prin detașare în interesul învățământului, pentru ocuparea unor funcții vacante de director și director adjunct de școli, în anul școlar 2019-2020.

Este vorba de un număr de 20 posturi de directori și alte 10 de director adjunct din școlile botoșănene. Concursul constă în selecție a dosarelor și interviu. La interviu, candidatul va trebui să prezinte un plan managerial.

Candidații trebuie să fie titulari în învățământ, să facă parte din Corpul experților în educație, să aibă minim gradul didactic II, să nu fi fost sancționate disciplinar în anul școlar trecut. Dosarele de înscriere se depun între 26 iulie și 2 august, urmând ca pe 5 august să se afișeșe lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare. Între 6 și 8 august are loc interviul, iar pe 9 august validarea rezultatelor.

Printre posturile vacante se numără și cel de director la Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” Botoșani și de director adjunct la Școala 11 Botoșani, Școala 17 Botoșani, Școala ”Grigore Antipa” Botoșani.

Vezi aici lista cu posturile vacante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *