Noi angajări la Spitalul Județean. 19 posturi au fost scoase la concurs!

spitalul judetean de urgenta mavromati , stiri, botosaniNu mai puțin de 19 posturi au fost scoase la concurs de Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Este vorba de două posturi de asistent medical debutant și un post de infirmier debutant pentru Secția Pediatrie II, cu concurs pe 19 august, un post de asistent medical debutant la Secția Infecțioase-concurs pe 20 august.

Spitalul a mai scos la concurs un post de infirmier debutant și două posturi de asistent medical debutant pentru Secția Pediatrie I-concurs pe 21 august, iar pe Secția Medicină Internă I este vacant un post de asistent medical și un post de infirmier- concurs 22 august. Pe Secția Medicină Internă II sunt vacante două posturi de asistent medical-concurs pe 26 august, iar la Compartimentul Pediatrie Darabani sunt disponibile două posturi de asistent medical-concurs pe 27 august.

La Compartimentul Nefrologie a fost scos un post de infirmier debutant-concurs pe 28 august, iar la Compartimentul Gestionari este scos la concurs un post de magaziner-concurs 29 august.

La Compartimentul Bucătărie este scos un post de bucătar-concurs pe 2 septembrie, iar la Stația Medister-Serviciul ATA este scos la concurs un pot de îngrijitor curățenie-concurs pe 3 septembrie. Alte două posturi: unul de zugrav și altul de tâmplar au fost scoase la concurs la Compartimentul întreținere și reparații clădiri.

Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *