FOTO Covoare asfaltice pe trei drumuri naționale din Botoșani. Vor fi refăcuți 73 de kilometri de drum

lucrari drumuri nationale- asfalt SDN Botosani 26 iulie 2019 (3)73 de kilometri de drum național din județul Botoșani vor fi îmbrăcați cu covoare asfaltice, în perioada următoare, a anunțat, printr-un comunicat de presă, Instituția prefectului. Angajații Secției Drumuri Naționale (SDN) au demarat deja primele lucrări în regie proprie.

De la începutul acestei săptămâni, am început să amenajăm un covor asfaltic pe tronsonul Vârfu Câmpului – Mihăileni, pe o lungime de 25 de kilometri”, a precizat Viorel Zacreţchi, şeful SDN, cu menţiunea că lucrările vor fi finalizate cel mai probabil la sfârşitul lunii august – începutul lunii septembrie.

Prezent la debutul lucrărilor a fost şi prefectul Dan Şlincu.

lucrari drumuri nationale- asfalt SDN Botosani 26 iulie 2019 „Este îmbucurător faptul că se lucrează la reabilitarea drumurilor. Este un segment important pentru dezvoltarea acestui judeţ iar Guvernul alocă sume importante pentru infrastructura rutieră din judeţul nostru. Cu siguranţă şoferii vor fi mulţumiţi pentru că astfel vor avea condiţii de trafic decente”, a conchis prefectul Dan Şlincu.

Odată cu finalizarea acestui prim tronson de drum, lucrătorii SDN vor muta utilajele pe Hudeşti – Conceşti (cinci kilometri), apoi pe Horodiştea – Rădăuţi Prut (13 kilometri) şi ulterior pe Bădărăi – Ştefăneşti, pe o porţiune de 30 de kilometri.

Potrivit conducerii SDN, aceste lucrări se vor finaliza până la sfârşitul anului în curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *