FOTO Două magazine noi deschise la Uvertura Mall din Botoșani. Află detalii!

uvertura mall botosaniCea mai apreciata locatie de shopping si entertainment din Botosani isi completeaza in permanenta mixul de magazine pentru a raspunde tuturor nevoilor clientilor. Misiunea Uvertura Mall este sa asigure conditiile unui comert de calitate, servicii impecabile si o atmosfera placuta la cumparaturi.

La etajul 2 al complexului comercial, un nou magazin, sub brandul Kalapott aduce in atentia clientilor calitatea ridicata a incaltamintelor si produselor de marochinarie din import. Cu o experienta de peste 15 ani, Kalapott reprezinta garantia calitatii la cele mai avantajoase preturi. Cu o gama de produse diversificata si structurata pe toate categoriile de clienti, Kalapott este cea mai buna destinatie pentru achizitionarea de produse de incaltaminte si marochinarie pentru intreaga familie. De la incaltaminte de sezon si pana la cele dedicate vietii cotidiene, clientii care vor incerca produsele brandului vor descoperi ca moda chiar tine pasul si poate fi si foarte confortabila.

Iubitorii de bijuterii si podoabe din aur si argint au acum la dispozitie un spatiu nou amenajat, primitor, unde dorintele lor sunt transformate in realitate de reprezentantii Atlantis Gold. După o perioada scurta de reamenajare, cunoscutul brand de bijuterii aduce in atentia publicului noile colectii si tendinte. Indiferent daca sunteti in cautarea unui cadou sofisticat , a unui inel de logodna sau a unor verighete sau doar doriti sa gasiti un accesoriu care sa se potriveasca tinutelor dumneavoastra, Atlantis Gold reprezinta cea mai buna solutie. Amabilitatea personalului, varietatea produselor si mai ales calitatea ridicata a acestora reprezinta cele mai bune motive pentru a descoperi noul magazin de la parterul complexului comercial.

Sursa: comunicat Uvertura mall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *