Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Botoșani până la jumătatea lunii august. Până la ce oră este deschisă instituția!

Serviciul Public Comunitar pentru Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani va lucra după un program prelungit până la jumătatea lunii august a anunțat joi, într-o conferință de presă, Alin Popovici, șeful SPCEPS.

El spune că programul a fost prelungit la 10 ore încă de la sfârșitul lunii iunie și este zilnic între orele 8.30 și 18.30, până pe 14 august.

După această dată, funcție de numărul solicitărilor, va fi adoptată o decizie în privința programului de lucru, dar ne vom adapta solicitărilor pe care le vom avea.  Comparativ cu anul 2017, capacitatea de preluare a serviciului s-a dublat în sensul că punem la dispoziția cetățenilor patru ghișee de preluare cereri și un ghiseu de eliberare pașapoarte cu două posturi, față cde 2017 când erau două stații de preluare și o stație de eliberare pașapoarte” a precizat Alin Popovici.

Numărul de pașapoarte emise în primul semestru al anului 2019 a fost de 12.748, cu 7,5 % mai puțin decât anul trecut.

În timp vom constatat o scădere a numărului de solicitări urmare a implementării noilor perioade de valabilitate a pașapoartelor și a noilor condiții de eliberare a pașapoartelor simple temporare”, a adăugat șeful Serviciului de Pașapoarte Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *