VIDEO & FOTO Razie a Poliției Rutiere! Șoferul unui microbuz cu persoane, prins sub influența alcoolului

sofer moldovean baut prins la Botosani (1)Un șofer din Republica Moldova, care efectua curse regulate de persoane pe ruta Chișinău- Suceava, a fost depistat de polițiștii de circulație din Botoșani conducând sub influența alcoolului un microbuz plin cu pasageri.

Mijlocul de transport a fost oprit la Baisa de echipajele de poliție participante la acțiunea Truck & Bus, iar când l-au verificat au depistat că acesta nu are tahograf, dar și că este sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii botoșăneni au oprit pentru control alte zeci de microbuze, autobuze și camioane.

Autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri vor fi oprite pentru control, în aceste zile, de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale U.E.

Pe parcursul săptămânii 22 – 28 iulie a.c., Direcţia Rutieră a Poliţiei Române va coordona, la nivel naţional, o nouă acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de conducătorii autovehiculelor de transport public de persoane mai mare de 8+1 locuri și de transport de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Iată declarația ofițerului Eduard Iacob de la Serviciul Poliției Rutiere despre acțiunea de verificare a camioanelor și autobuzelor:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com