FOTO! A trecut ilegal frontiera, însă a fost prins de polițiștii de frontieră botoșăneni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iaşi au identificat şi reţinut, pe direcţia localităţii de frontieră Mitoc, un cetăţean modovean, care a încercat să treacă ilegal frontiera din ţara vecină cu intenţia de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În data de 22 iulie, în jurul orei 21.30,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iaşi, acţionând în baza unor informaţii, au organizat o acţiune specifică, pe timpul căreia, pe direcţia localităţii de frontieră Mitoc, județul Botoșani, au identificat o persoană care avea hainele ude și nu își justifica prezența în zonă.

Pentru efectuarea de cercetări, aceasta a fost condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul în cauză, este un cetăţean moldovean, în vârstă de 33 de ani, care a încercat să intre ilegal din R.Moldova în România, cu scopul declarat de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetățeanul fiind preluat de către autorităţile moldovene, în vederea continuării cercetărilor, în baza acordului de readmisie dintre Moldova şi Uniunea Europeană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *