FOTO Șofer de 24 de ani, din Botoșani, tras pe dreapta de polițiștii de frontieră. Ce nereguli au găsit când l-au luat la verificat

Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, a fost tras pe dreapta de polițiștii de frontieră botoșăneni, în timp ce se afla la volanul unui ansamblu de vehicule, format dintr-un autovehicul şi o platformă, înmatriculat în România.

La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Vârfu Câmpului, ansamblul respectiv condus de G.I., în vârstă de 24 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria din care face parte vehiculul respectiv.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun, arată un comunicat al Poliției de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com