A dat lovitura! Un cunoscut service auto din Botoșani a semnat un contract cu CNAIR pentru repararea mașinilor drumarilor din Moldova

stiri, botosani, tridex botosani, un service din Botosani repara masinile DRDP Iasi (6)Un cunoscut service auto din Botoșani va asigura lucrările de reparații la toate autoturismele și autoutilitarele pe care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) le folosește în județele Moldovei.

Societatea Tridex Service, patronată de omul de afaceri Claudiu Niculăeș, a încheiat un contract în valoare de 1,8 milioane de lei cu CNAIR pentru mentenanța mașinilor aflate în dotarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași.

stiri, botosani, tridex botosani, un service din Botosani repara masinile DRDP Iasi (5)Licitația a avut loc la începutul acestui an, însă contractul efectiv a fost semnat în urmă cu două săptămâni. În baza acestuia, Tridex Service va repara, la Cătămărăști Deal, zecile de mașini pe care le au drumarii din Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Bacău, Neamț, Galați și Vrancea.

Contractul dintre Tridex Service și CNAIR este valabil pentru o perioadă de doi ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *