Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce posturi au fost scoase la concurs de instituțiile din Botoșani!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani angajează personal atât cu studii superioare, cât și cu studii medii sau gimnaziale.

Primăria comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de referent, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Autoritate Tutelară și Asistență Socială. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Sfânta Maria“, cu sediul în Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de bucătar calificat G/M. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din localitatea Suliţa, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat I. Vezi aici condițiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare, în cadrul Secției Neurologie. Vezi aici condițiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical generalist cu PL, grad principal în cadrul Secției Interne II. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor calificat (instalator), în cadrul Serviciului Administrare P.R.A.T.S. Cornișa. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *