Bărbatul care a atacat un adolescent pe stradă, arestat. Vezi cum se numește agresorul!

botosani, stiri, arestat, politieBotoșăneanul care l-a atacat cu toporișca pe stradă pe un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv. Mihai Mircea Arăpașu, în vârstă de 51 de ani, a primit din partea judecătorilor de la Tribunalul Botoșani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de tentativă de omor.

Vă reamintim că agresiunea a avut loc în localitatea Victoria din comuna Stăuceni. Băiatul a mers la magazinul din sat și s-a întâlnit cu bărbatul de 51 de ani pe drum. Au trecut unul pe lângă celălalt, dar când era cu spatele bărbatul l-a lovit pe tânărul de 17 ani cu o toporișcă în  zona capului.

Câțiva săteni au sunat la 112, mai ales că individul ar mai fi amenințat și alți tineri din sat cu toporișca. De fapt, acesta îl căuta pe prietenul fiicei sale,  dar pentru că nu l-a găsit s-a răzbunat pe toți tinerii care i-au ieșit în cale.

Adolescentul de 17 ani a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, vineri fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

One thought on “Bărbatul care a atacat un adolescent pe stradă, arestat. Vezi cum se numește agresorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com