Tabără de jurnalism “Ai noștri tineri”, ediția a IV-a, 7-12 august 2019 Au rămas 4 locuri libere!

În perioada 7-12 august, la Șoldănești, în județul Botoșani, va avea loc cea de-a IV-a ediție a Taberei de Jurnalism “Ai noștri tineri”. Organizată de Asociația Buzzmedia, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Botoșani, având ca partener Europe Direct –APC Botoșani, tabăra va reuni copii și tineri ce au ca pasiune și preocupare lumea televiziunii, a radioului și a jurnalismului scris.

Adresat, în mod special, membrilor cercului de jurnalism “Micii reporteri” din cadrul Asociației Buzzmedia, evenimentul oferă acestora ocazia de a se instrui profesionist în ceea ce privește munca de radio ori televiziune de la specialiști în domeniu precum Camelia Banța- jurnalist Radio România, Larisa Avram-producător TVR, Claudia Nicolau-actriță și producător TVR2, Doru Ionescu – jurnalist TVR și Bogdan Sterpu- editor montaj.

Anul acesta, participanții vor învăța despre realizarea unui reportaj de televiziune și radio, aceștia participand direct la munca de teren împreună cu trainerii invitați, precum și la cea de montaj efectiv. Reportajele vor fi realizate din localitatea-gazdă a taberei, promovând astfel zona prin povești realizate de copii și tineri.  De asemenea, participanții vor afla tehnici de realizare a unei emisiuni de știri atât tv cât și radio fiind ei înșiși cei care le realizează și vor realiza chiar și un documentar tv.

Termenul pentru înscrierile membrilor cercului de jurnalism “Micii reporteri”  s-au finalizat. Din total celor 30 de locuri asigurate prin proiect participanților, au rămas 4 libere, astfel încât lansăm înscrieri pentru alți tineri interesați de lumea televiziunii și a radioului.

Cei din afara cercului de jurnalism „Micii reporteri” care doresc să participe la tabăra de jurnalism „Ai noștri tineri” sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție printr-un email la [email protected] . Imediat vor primi regulamentul taberei și alte detalii privind condițiile de participare. Data limită de primire a email-urilor cu scrisorile de intenție va fi 20.07.2019 inclusiv. Ordinea la înscriere și motivația transmisă în scrisoarea de intenție vor fi criterii principale de selecție.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *