Salariații din Primăria Botoșani rămân fără bani. Se ia în calcul o mărire a taxelor și impozitelor pentru acoperirea deficitului

catalin flutur, stiri, botosani,Salariații din Primăria Botoșani riscă să rămână fără lefuri. Banii pentru salariile angajaților nu ajung  până la sfârșitul acestui an.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că singura soluție este o mărire a taxelor și impozitelor locale și reducerea unor subvenții.

El susține că este nevoie de o rectificare de buget, „dacă nu, va trebui să încercăm aceleași lucruri, să dăm mai puține subvenții în stânga și în dreapta sau să ne sporim veniturile printr-o creștere, că era pur modică, a taxelor și impozitelor locale. Și am explicat și de ce era modică, adică de la a plăti 110 lei pe un apartament pe an, după patru creșteri succesive a salariului minim pe economie și să cerem să mai punem 10 -15 – 16 lei la acel impozit, să nu plătim 110 să plătim 126 sau 128, dar la câteva zeci de mii de apartamente și de locații, la primărie veneau niște bani care ne asigurau cel puțin o oarecare liniște”, a declarat Flutur, nemulțumit că majoritatea din Consiliu Local a respins proiectul de hotărâre privind această majorare, la începutul acestui an.

 

3 thoughts on “Salariații din Primăria Botoșani rămân fără bani. Se ia în calcul o mărire a taxelor și impozitelor pentru acoperirea deficitului

  1. Mai mareste o data salariile iar noi ceilalti locuitori ai Botosaniului vom suporta cu calm mariri de taxe si impozite.
    NESIMTITILOR…………………….
    Nu ai bani,disponibilizeaza pe criteriu de competenta,asa vor disparea nemurile si pilele.

  2. Bai cretinilor, noi suntem obligati sa va platim salariile nesimtite? Ce usor este pentru d-voastra domnule primar sa declarati astfel de lucruri ( nu am bani de salarii, maresc taxele). Mai mult va invit sa lucrati in mediul privat cate 10-12 ore pe zi ptr. un salar de 1800-2000 de lei net( nu 7000-10000 cat aveti d-voastra) si apoi sa declarati cu nonsalanta „marim taxele sa ne platim salariile bugetarilor de lux”. Toti politicienii sunt o apa si un pamant.
    Sa va fie rusine !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *