Tramvaiele din municipiul Botoșani vor fi înlocuite cu autobuze. Anunțul făcut de primarul Cătălin Flutur

tramvaie blocate strada primaverii- botosaniTramvaiele din municipiul Botoșani vor fi înlocuite cu autobuze. Anunțul a fost făcut, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Edilul susține că o decizie în acest sens va fi luată în următoarea ședință de Consiliu Local.

Autobuzele ar urma să fie achiziționate în leasing și vor fi închiriate doar pe durata lucrărilor la reabilitarea șinelor. După ce vor fi cumpărate tramvaie noi, autobuzele vor fi înapoiate.

Încercăm această soluție să venim cu autobuze pe care o să le luăm și și care vor funcționa pe toată perioada derulării, din momentul în care le achiziționăm, până la finalizarea lucrărilor la linia de tramvai. […] Singura dificultate, că trebuie să ne gândim și la asta, este problema socială a salariaților de la Societatea Eltrans. Trebuie să luăm în calcul și asta pentru că vorbim probabil de 100 de familii care își câștigă banii de acolo și atunci cel care e vatman, dar nu are B-ul nu poate să conducă un autobuz logic, nu? Cel care lucrează în depou n-o să mai aibă ce să repare, toți cei care lucrează în depou n-o să mai aibă ce să repare pentru că tramvaiele nu vor mai circula, cei care intervin noaptea, ce-i vedeți, macaraua aia, și târâie după ei tramvaiele, nu vor mai avea obiectul de activitate”, spune Flutur.

Conducerea Primăriei ia în calcul ca angajații de la Eltrans care nu vor mai avea de muncă până la reabilitarea căii de rulare să primească compensații pe această perioadă.

4 thoughts on “Tramvaiele din municipiul Botoșani vor fi înlocuite cu autobuze. Anunțul făcut de primarul Cătălin Flutur

  1. Bai dementilor……..
    Voi chiar nu va imaginati ce disconfort fac jegurile astea pe care voi le numiti tranvaie?
    Chiar daca cumparati altele fabricate in 2019 tot creaza disconfort datorita sinelor, pe care voi nu o sa le faceti niciodata cum ar trebui.
    LA TOPIT cu gunoaiele de tranvaie si cu sinele lor,apoi cumparati trolee sau autobuze.
    Cataline mai vrei sa fii primar vreodata in aceasta viata???????????????

  2. Poate nu mai castiga nici o licitatie si vom ramane cu autobuzele…punem niste asfalt peste linii si scapam de rahatu rile astea de tramvaie..astia una si buna tramvaie tramvaie parca sunt dementi..vrem autobuze

  3. Dar celebrele Maxi – taxi nu pot fi înlocuite cu autobuze moderne și spațioase care au căldură și AC ? Cu autobuze care respectă un orar,care nu merg cu ,,viteza cortegiului funerar,, (să se adune oamenii în stații).Cu autobuze moderne care să cuprindă toate cartierele din BT ? Locuitorii s-ar deplasa cu autobuzele, traficul auto s-ar descongestiona, călătorii nu ar sta înghesuiți în vehiculele tip Maxi – taxi concepute pentru transport marfă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *