Fostul manager al Spitalului Județean Botoșani preia conducerea unui cunoscut spital din Iași

corneliu mihai, stiri, botosaniFostul manager al Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, Corneliu Mihai, a devenit managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria din Iași.

Acesta îl înlocuiește din funcție pe Radu Terinte, în baza unei decizii adoptate de președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa. Mihai va conduce interimar instituția pentru o perioadă de șase luni. 

Am ales cu mintea, nu cu inima. Am optat pentru competență și performanță. Domnul Mihai Corneliu a fost managerul Spitalului Județean din Botoșani, un spital comparabil cu Spitalul Sf. Spiridon, cu aproximativ 1500 de paturi. A implementat 12 proiecte cu finanțare europeană și unul cu finanțare de la Banca Mondială la Spitalul din Botoșani. L-a preluat cu câteva milioane de euro datorii, iar când a plecat spitalul avea în conturi 5 milioane de euro și zeor datorii. Noi la Sf. Maria avem de implementat un proiect greu care trebuie gestionat de cineva cu experiență în domeniu. Pentru mine Sănătatea este o prioritate și de aceea doresc să avem oameni capabili la conducerea spitalelor, care să facă performanță”, a declarat pentru 7iasi.ro Maricel Popa

Corneliu Mihai, care a mai ocupat în ultimii zece ani șef al Gărzii Financiare, director economic la Nova Apaserv, manager la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani și director la Unitatea Medico- Socială Flămânzi.

One thought on “Fostul manager al Spitalului Județean Botoșani preia conducerea unui cunoscut spital din Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *