Carne stricată cumpărată de pe rafturile unui hipermarket din Botoșani. Clientul a sesizat autoritățile

carne de rata la Carrefour BotosaniUn botoșănean acuză unul dintre cele mai mari lanțuri de hipermarketuri din România că i-a vândut carne stricată. El susține că a luat de pe rafturile magazinului carne de rață în vid, iar când a ajuns acasă a constatat că aceasta avea „un miros puternic de hoit”.

Astăzi am achiziționat de la …… rata refrigerata cu termen de valabilitate 26.07.19. Ajungând acasă să gătesc desfacand vidul un miros puternic de hoit m-a doborât!!! Dacă acest produs miroase asa la 4 zile de la receptie (11.07.19) după încă 11 zile cum va arata /miroase? Am predat carnita la DSVSA si va informez de calitatea jalnica a produselor comercializate!!!”, scrie botoșăneanul pe contul său de facebook.

Acesta susține că a predat carnea la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani.

 

One thought on “Carne stricată cumpărată de pe rafturile unui hipermarket din Botoșani. Clientul a sesizat autoritățile

  1. Se STIE CA CEIVDE LA PROTECTIA CONSUMATORILOR SE DUC LA CEI MICI ROMANII NOSTRI PE CARE II STRANG DE GAT IA COLONISTII SUNT PUPATI LA SPATE… DE CE NU SUNT PREZENTI ZILNIC SA VERIFICE STAU IN BIROURI..SI CALARESC FIRMELE MICI …RUSINE SA LE FIE …LA TREABA IN INTERESUL PUBLIC NU LA MANGLEALA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *