Bărbatul și femeia care au tâlhărit doi bătrâni din Botoșani, trimiși după gratii

arestat- botosaniCei doi indivizi, un bărbat și o femeie, din județul Neamț care au tâlhărit doi bătrâni din județul Botoșani au fost arestați preventiv.

Este vorba de Liviu Bogdan Percă și Celina Mădălina Robu, care au primit din partea Judecătoriei Botoșani mandate de arestare pentru 30 de zile.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare, duminică, două mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele unui bărbat de 35 de ani şi a unei femei de 21 de ani, ambii din judeţul Neamţ.

În urma probatoriului administrat a rezultat că la data de 10 iunie 2019, aceştia, sub pretextul că sunt reprezentanţi ai unei companii de utilităţi, au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat de 79 de ani, din comuna Corni şi, prin folosirea de acte de violenţă, au sustras suma de 1.800 de lei.

Ulterior, la data de 29 iunie 2019, folosind acelaşi mod de operare, însă fără să exercite acte de violenţă asupra victimei,  cei doi au pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 93 de ani din comuna Prăjeni, de unde au sustras suma de 17.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile şi sume de bani ( peste 70.000 de lei şi 4.000 de euro).

 

Percheziții! Au intrat în casele a doi botoșăneni și le-au luat banii. S-au dat drept angajați ai companiei de apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *