O femeie din Botoșani a fost ucisă în bătaie de un tânăr de 19 ani. Motivul este halucinant

O femeie de 87 de ani, din localitatea Bajura, a murit, duminică, după ce a fost bătută cu cruzime de un tânăr de 19 ani.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, tânărul a intrat cu forța în curtea femeii cu scopul de a fura bani din locuință. Bătrâna i-a spus că nu are bani în casă, iar acest lucru a costat-o viața.

Individul a lovit-o cu pumnii peste corp, părăsind ulterior locul faptei, fără a sustrage bunuri sau valori.

Femeia a fost dusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar acolo a decedat.

A fost constituită echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Darabani şi Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma activităţilor investigative desfăşurate a fost identificat autorul faptei, în persoana unui tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate. […] Pe numele lui a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani iar astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată urmată de moartea victimei, dosarul fiind declinat Parchetului de pe lângă Tribunalului Botoşani, organ competent material şi teritorial în soluţionarea acesteia”, precizează anchetatorii.

One thought on “O femeie din Botoșani a fost ucisă în bătaie de un tânăr de 19 ani. Motivul este halucinant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *