Simona Halep, noua campioană de la Wimbledon după ce a învins-o pe Serena. Reacția extraordinară a româncei la conferința de presă

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon după o evoluție fantastică în finala cu Serena Williams. Marea noastră campioană a avut o evoluție fantastică și a devenit prima româncă ce a câștigat titlul la proba de simplu. Acesta a fost al doilea turneu de Grand Slam câștigat de Simona Halep.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam din carieră după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, după o victorie în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial, potrivit Digi24.

Când a intrat în sală, aceasta a văzut un număr foarte mare de ziariști și a avut o reacție extraordinară.

”Wow! Acum chiar că simt că am câștigat acest turneu!”, au fost primele cuvinte rostite de sportiva noastră, care a scris istorie, azi, la All England Club.

”E ceva foarte special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele încă de când aveam zece ani. Această zi a venit”, a declarat Halep după ce a cucerit titlul la All England Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *