A făcut un scandal în magazin, după care l-a lovit cu bărdița pe patron. Scandalagiul, trimis la închisoare

barbat retinut de politie- catuse- arest- BotosaniUn bărbat din județul Botoșani, care a făcut un scandal monstru într-un magazin, după care l-a lovit cu bărdița pe patronul acestuia, a fost condamnat, vineri, la închisoare.

Viorel Constantin Manoli, din localitatea Bălușeni, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare „pentru tentativă de omor”, „tulburarea liniştii şi ordinii publice”, „violare de domiciliu” şi „distrugere”. Pentru că mai avea o condamnare de un an și opt luni, tot pentru fapte de violență, botoșăneanul va trebui să stea după gratii șase ani, trei lui și 20 de zile.

Pedeapsa este dată de Tribunalul Botoșani, dar nu este definitivă.

Pe 2 noiembrie 2014, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe terasa unui magazin din comuna Băluşeni, bărbatul a provocat scandal, ceea ce a determinat închiderea unităţii. Ulterior, în jurul orei 18.00, a revenit şi a pătruns fără drept în curtea lui Vasile Stănuc, proprietarul magazinului, a distrus uşa de acces în locuinţă şi geamurile acesteia, iar când patronul a ieşit din casă, a lovit-o cu o bărdiţă spre cap, lovitură de care victima a reuşit să se apere, dar care i-a cauzat leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 28-30 de  zile de îngrijiri medicale.

Un botoşănean care era căutat în toată lumea, prins în provincia italiană Sicilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *