Adolescentul care a dat foc la mai multe mașini, arestat preventiv. A fost legitimat ca jucător de fotbal

masina arsa, nissan, stiri botosani, botosaninews (1)Adolescentul care în noaptea de luni spre marți a dat foc la mai multe mașini a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere în formă continuată. Este vorba de Ștefan Florentin Babii, un fost jucător de fotbal, care a fost legitimat la CSS Botoșani.

Tânărul, care urmează să facă 18 ani în decembrie, a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea magistraților Judecătoriei Botoșani.

masina in flacari pe o alee din BotosaniAcesta este considerat principalul suspect în cazul incedierii celor trei mașini parcate pe aleea Colonel Tomoroveanu, pe strada Octav Băncilă și pe strada Împărat Traian. El a mai incendiat, de asemenea, un cărucior de copii aflat în scara unui bloc.

Citește și:

FOTO & VIDEO Situație gravă! Un invidid a dat foc la patru mașini parcate pe străzile municipiului Botoșani (UPDATE)

One thought on “Adolescentul care a dat foc la mai multe mașini, arestat preventiv. A fost legitimat ca jucător de fotbal

  1. La balamuc cu el dementul trebuie pupat undeva de specialiștii psihologi sa nu mai facă caca in pantaloni, așa fapta scaunul electric sau funia nebuniei….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *