Un botoșănean a obținut locul I în cadrul competiției Trofeul Electricianului

Un bărbat din Botoșani a obținut locul I în cadrul competiției Trofeul Electricianului.  Cei mai buni electricieni din ţară au fost premiaţi la Iaşi, în cadrul ediţiei aniversare a Trofeului Electricianului.  12 premii din care 6 premii întâi au revenit echipelor Delgaz Grid şi individual, reprezentanţilor companiei.

Ediția aniversară cu numărul 40 a competiției care a reunit cei mai buni electricieni din țară a adus echipei Delgaz Grid locul I şi Trofeul Electricianului la secţiunea Mentenanţă. Alte trei locuri întâi au revenit echipelor Delgaz Grid la specializările: exploatare de medie şi joasă tensiune, montare şi reparaţii instalaţii de medie şi joasă tensiune şi defectoscopie. Performanţele Delgaz Grid din acest an nu s-au oprit aici, 2 premii întâi individuale fiind adjudecate la defectoscopie şi montare şi reparaţii instalaţii de medie şi joasă tensiune. Joi, 11 iulie, la festivitatea de premiere reprezentanţii Delgaz Grid au urcat pe podium de 12 ori pentru a-şi ridica trofeele, premiile şi menţiunile câştigate după trei zile de concurs.

Prima zi de concurs a debutat cu proba teoretică, cea de-a doua zi fiind dedicată probei practice, aceasta reprezentând nu doar un test profesional contra-cronometru, ci şi o excelentă pregătire pentru situaţiile dificile din activitatea de zi cu zi a electricienilor.

După cumularea rezultatelor celor două probe a urmat spectaculoasa probă pe scenă, cu public, care a desemnat câştigătorii competiţiei la cele şapte categorii din concurs. La competiția de la Iaşi au participat peste 120 de specialişti de la principalele companii de distribuţie a energiei electrice şi companii prestatoare de servicii energetice: Societăţile de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord, Transilvania Sud şi Muntenia Nord, E- Distribuţie, Distribuţie Oltenia, ADREM şi Delgaz Grid.

Specializările de concurs au fost : exploatare staţii de transformare, exploatare reţele de medie şi joasă tensiune, PRAM (protecţii şi automatizări), măsură energie electrică, montare şi reparaţii echipament
primar 110 kV şi medie tensiune din staţii de transformare, montare şi reparaţii instalaţii de medie şi joasă tensiune (posturi de transformare, linii electrice aeriene şi subterane) şi defectoscopie linii electrice subterane de medie şi joasă tensiune.

Trofeul Electricianului este un eveniment de tradiţie, probabil cel mai longeviv şi de anvergură concurs profesional din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com