Echipaj de la Ambulanță atacat cu toporul de un individ. Polițiștii au intervenit și l-au reținut

ambulanta, stiri, botosaniUn echipaj de la Ambulanță a fost atacat cu toporul, miercuri, în timp ce se aflau la un caz. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Dorohoi, au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către membrul unui echipaj de ambulanţă aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu,  în localitatea Cordăreni, cu privire la faptul că un bărbat aflat în stare de ebrietate le adresează injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, acestora fiindu-le solicitată prezenţa în acel loc chiar de către bărbatul reclacitrant.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, ocazie cu care l-au identificat pe agresor în persoana unui bărbat de 38 de ani, din localitatea Cordăreni, care se afla  în stare de erietate. Întrucât avea un comportament agresiv la adresa  cadrelor medicale şi le ameninţa cu un topor pe care îl ţinea în mână, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Ulterior, faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *