Ionel Bogdan, adolescentul care a ucis cu sânge rece o fată de 18 ani, din nou în fața instanței. Ce au decis judecătorii!

bogdan ionel, crima, botosaniTânărul care în urmă un an și trei luni a ucis cu 30 de lovituri de cuțit o adolescentă de 18 ani va rămâne în spatele gratiilor. Ionel Bogdan va sta după gratii, ca măsură preventivă, încă cel puțin 60 de zile, în baza unei decizii definitive luate, săptămâna trecută, de magistrații de la Curtea de Apel Suceava.

„Solutia pe scurt: În temeiul art. 362 alin. 2 Cod procedură penală rap. la art. 208 alin. 4 Cod procedură penală, art.243 Cod procedură penală, constată că măsura arestării preventive a inculpatului Ionel Bogdan, arestat preventiv în Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, în prezent aflat în Penitenciarul Botoşani, este legală şi temeinică, măsură pe care o menţine. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.07.2019”, se arată în decizia Curții de Apel Suceava.

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *