Smiley, mega concert la Botoșani. Turneul ”@Smiley_Omul”, în 15 oraşe din ţară

Smiley îşi ia muzica, sufletul şi “cea mai tare trupă din sud-estul Europei” şi porneşte în cel mai mare turneu naţional susţinut de un artist român. 15 oraşe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live.

La acestea se adaugă peste 50 de oameni în echipa, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitaţi surpriză şi acces #liberlaemotii, toate sub numele @Smiley_Omul.

Într-o lume în care suntem încurajaţi să devenim roboţi, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiţi ca eşti aşa cum eşti, că ai limitări, că zilele nu-ţi sunt mereu la fel, că tu ca om eşti supus schimbării şi evoluţiei, de fapt. Turneul ăsta este despre şi pentru oameni, cu emoţiile, cu bucuriile, cu starile de tot felul, pentru ca noi, în esenţă, aşa suntem”, povesteşte Smiley.

Turneul naţional va debuta pe 29 octombrie, la Piteşti, în oraşul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor şi va continua pe 30 octombrie la Buzău, la Sala Sporturilor, pe 5 noiembrie la Constanţa, la CCS, pe 7 noiembrie la Galaţi, la Sala Sporturilor, pe 10 noiembrie la Ploieşti, la CCS, pe 12 noiembrie la Braşov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Târgu Mureş, la Sala Polivalentă, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalentă, pe 19 noiembrie la Timişoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de Vară, pe 11 decembrie la Botoşani, la Sala Polivalentă, pe 12 decembrie la Iaşi, la Sala Polivalentă şi se încheie pe 21 decembrie la Bucureşti, la Sala Polivalentă.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 16 iulie, în reţeaua iabilet.ro din toata ţara.

Sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com