Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, înaintea partidei cu Astra Giurgiu: Eu nu am nici cea mai mică teamă, merg la Astra să câștig

F.C. Botoșani va disputa sâmbătă, 13 iulie, prima partidă a noului sezon împotriva celor de la Astra Giurgiu. Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, este optimist înaintea deplasării de la Giurgiu.

„Eu nu am nici cea mai mică teamă, merg la Astra să câștig […] important este ca băieții  să înțeleagă că putem bate pe oricine. Suntem puternici, sunt puternici, au valoare, sunt fotbaliști foarte buni și ar trebui să înțeleagă că cele mai importante puncte sunt cele de început ”, spune noul antrenor al clubului botoșănean, fiind convins că este foarte important să înceapă campionatul cu o victorie.

În plus, situația echipei giurgiuvene le dă speranțe jucătorilor FC Botoșani.

„O echipă care, la fel ca noi, a pierdut foarte mulți titulari, cu un antrenor nou”, declară, de asemenea, Marius Croitoru, care a menționat că a făcut o analiză înaintea partidei pentru a ști exact cu ce se confruntă.

Căpitanul echipei F.C. Botoșani, George Miron, este încrezător că se vor întoarce acasă victorioși.

„Mergem la Astra să facem un joc bun și să obținem 3 puncte”, spune el.

Partida din prima etapă a Ligii I, dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, va avea loc sâmbătă, 13 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu. Meciul de fotbal va fi televizat de Telekom Sport 1 HD, Digi Sport 1 HD şi Look Sport.

FOTO FC Botoșani și-a prezentat achizițiile pentru noul sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *