VIDEO Clip de promovare inedit lansat de un coffe shop unic în Botoșani. Clienții au parte de un adevărat răsfăț

Un coffe shop unic în Botoșani a lansat un clip de promovare inedit.  „La Barista” de pe Pietonalul Unirii, vis-a-vis de Direcția pentru Cultură, și-a surprins clienții cu un video deosebit pe rețelele de socializare prin care iese în evidență atmosfera plăcută, caldă, relaxantă în care pot sorbi cafeaua clienți de toate vârstele.

Clipul începe cu trei prieteni care aleg să bea câte o cafea în La Barista, iar aceștia sunt plăcut surprinși să observe că au imagini în ceștile de cafea. Apoi, unei doamne care vrea să savureze o cafea lungă,barista îi propune o cafea scurtă. Zis și făcut, doar că la final, aceasta îi lasă bărbatului, pe un șervețel, un număr de telefon incomplet. Barista îi spune că numărul de telefon nu are toate cifrele, iar reacția femeii este de-a dreptul savuroasă:

„La Barista” vinde cele mai bune șase tipuri de cafea prezente pe piață, dar clienții au parte de un adevărat răsfăț. Pe lângă gustul excelent al sortimentelor de cafea, reprezentanții coffee shop-ului aduc zâmbetul pe buzele clienților prin crearea unor imagini deosebite în ceașca de cafea.

Indiferent de vârstă, clienții La Barista sunt oameni cu pretenții, care adoră să fie întâmpinați de o față prietenoasă, să fie tratați cu respect  și să  se poată delecta, alături de prieteni sau singuri, de o ceașcă de cafea de calitate.

Coffee shop „La Barista” este administrat de Ciprian Rotariu, un tânăr din Botoșani cu o experiență de 16 ani în domeniul vânzărilor de cafea.

Cafeaua de specialitate proaspăt prăjită este prelucrată cu ajutorul unor expresoare moderne. Coffee shop „La Barista”  funcționează zilnic de la 7.00 la 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *