Mașinile parcate pe timpul nopții în alte locuri decât cele special amenajate, blocate de polițiștii locali. Vezi în ce zone ale municipiului Botoșani s-a acționat!

Mai multe mașini parcate ilegal pe domeniul public al municipiului Botoșani au fost blocate de polițiștii locali, în urma unei acțiuni care a avut loc în noaptea de luni spre marți.

Polițiștii locali de la Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice, au acţionat pentru depistarea, sancţionarea şi descurajarea conducătorilor auto, care parchează pe timpul nopţii, în alte locuri decât cele special amenajate.

Acţiunea s-a finalizat cu blocarea unui număr de 14 autovehicule, în zona Piaţa Centrală a municipiului, strada Victorie, Calea Naţională și Bulevardul George Enescu.

Conducătorii auto au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile HCL 292/2017, opt cu amenda în valoare totală de 800 lei, iar șase cu avertisment.
Acţiunile vor continua în următoarele zile, până la intrarea în legalitate

One thought on “Mașinile parcate pe timpul nopții în alte locuri decât cele special amenajate, blocate de polițiștii locali. Vezi în ce zone ale municipiului Botoșani s-a acționat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *