FOTO! Covoare asfaltice pe mai multe tronsoane de drumuri județene. Vezi care!

Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, desfășoară în această perioadă lucrări de reparații și întreținere pe mai multe tronsoane de drumuri județene, atât în zona de sud a județului cât și în cea de nord.

Mai exact, în zona de sud a județului se lucrează pe DJ 208 I Joldești – Tudora – limita cu județul Suceava, acolo unde sunt executate lucrări de reparații prin turnare a unui covor asfaltic într-un strat pe o lungime de aproximativ 10 kilometri.

De asemenea, pe zona de nord  a județului, pe DJ 298 Vorniceni – Cordăreni, se execută lucrări de reparații prin turnare covor asfaltic în 2 straturi pe un sector de drum de 5 kilometri.

În paralel, sunt desfășurate și lucrări de reparații la fundațiile drumurilor pe DJ 282 Săveni – Podriga, precum și pe DJ 296 A pe raza localității Roșiori, comuna Răchiți.

În contextul tuturor acestor lucrări, astăzi, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, s-a deplasat într-o vizită de lucru pe tronsonul DJ 208 I Joldești – Tudora – limita cu județul Suceava, pentru a verifica stadiul lucrărilor.

„ La acest moment, pot spune că lucrările ce se execută pe toate drumurile județene au un ritm susținut și evoluează conform graficului de lucrări stabilit pentru anul acesta. Sunt lucrări calitative, care vor asigura cetățenilor condiții sigure de trafic”, a declarant vicepreședintele Dorin Birta.

După finalizarea lucrărilor de pe DJ 208 I Joldești – Tudora – limita cu județul Suceava, echipa de drumari va fi relocată pe DJ 282 B Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași, acolo unde se vor executa lucrări de reparații prin turnarea unui covor asfaltic în 2 straturi pe o lungime de aproximativ 12 kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *