Tragedie! Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu motocicleta într-un BMW

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de luni spre marți, pe raza orașului Gura Humorului din județul Suceava. Un autoturism și o motocicletă au intrat în coliziune. Din păcate, motociclistul a decedat.

Gheorghe Scheuleac, de 26 de ani, din comuna Stulpicani, conducea o motocicletă Yamaha, neînmatriculată și fără lumini și semnalizare,  pe str. Mănăstirea Humorului, din Gura Humorului, iar pe fondul deplasării cu viteză excesivă şi neadaptate traficului pe timp de noapte, a încercat să depășească  un autoturism BMW condus de Marius M., de 23 de ani, din Gura Humorului, care se deplasa în faţa sa, scrie SuceavaNews.ro.
Manevra a făcut-o pe un drum ușor în rampă,  cu marcaj longitudinal continuu, iar în momentul efectuării depăşirii, a intrat în coliziune frontală – lateral stânga cu autoturismul depășit, al cărui conducător auto a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga, cu intenţia de a întoarce pe str. Digului, fără să se asigure corespunzător.

Motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă prin partea stângă, trecând peste trotuar, fiind proiectat atât el cât şi motociclul în grădina din vecinătate, în cădere acesta lovindu-se cu capul de o bordură din piatră aflată pe spaţiul verde.

Motociclistul nu purta cască de protecție și nu era deținător de permis de conducere. Polițiștii fac cercetări privind  „conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” şi „ucidere din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com