Ce note au luat la Bacalaureat copiii VIP-urilor din Botoșani

Copiilor VIP-urilor din Botoșani s-au descurcat onorabil la Bacalaureat. O medie excepțională a obținut Diana Popa de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, fiica acționarului de la Elsaco, Doru Popa. Aceasta are media 9.83, cea mai mare notă, respectiv 10, fiind obținută la matematică.

La fel de bine s-a descurcat și Alexandru Popovici, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, fiul fostului prim-procuror Cristian Popovici. Acesta a promovat Bacalaureatul cu media 9.73. cea mai mare notă-10, fiind obținută tot la matematică.

Și fiica omului de afaceri Tiberiu Lungu s-a descurcat cu brio. Raluca Georgiana Lungu de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a promovat examenul de maturitate cu 9.66, cea mai mare notă fiind obținută tot la matematică 9.99.

Și fiica omului de afaceri Claudiu Colescu de la Daria Mob, Alice Colescu de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a obținut 9.60 la bacalaureat, cea mai mare notă-10 fiind la matematică.

Aceeași medie 9.60 a obținut și Luca Valentin Alexa, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, fiul fostului viceprimar Cătălin Alexa. Cea mai mare notă-9.95 a fost la matematică.

Claudia Cîrcu, de la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, fiica lui Constantin Cîrcu, adjunct al Șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, a promovat examenul cu 9.11, în timp ce Alexandru Chira de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” , fiul inspectorului școlar Liliana Chira, are 9.35 la bacalaureat.

De asemenea, Eusebiu Comarița, fiul fostului director Eltrans, Ioan Comarița, a obținut media 7.25, iar Andreea Beclea de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, fiica fostului subprefect Daniela Beclea, a promovat examenul de maturitate cu 6.96.

Mediile de mai sus sunt înainte de contestații și ar mai putea suferi modificări, dacă au fost depuse contestații.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *