FOTO! Primarul Cătălin Flutur, vizită în Germania alături de mai mulți primari din țară

primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, in GermaniaPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a participat în perioada 1-5 iulie, în Germania,  la un program de dialog pe teme de bune practici şi dezvoltare durabilă în administraţia publică locală.

Scopul misiunii a fost cel de a facilita şi promova relaţiile româno-germane, schimburile de idei şi bune practici, în spiritul valorilor comune pe care le împărtăşesc cele două ţări.
primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, in GermaniaAlături de Ovidiu Sergiu Bîlcea (Vicepreşedintele CJ Arad), Ilie Bolojan (Primarul Municipiului Oradea), Mihai Chirica (Primarul Municipiului Iaşi), Adrian Dobre (Primarul Municipiului Ploieşti), Mircia Gutău (Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea), Voicu Paul (Viceprimarul Municipiului Alba Iulia) şi Ioan Popa (Primarul Municipiului Reşiţa), primarul municipiului Botoșani a avut întâlniri de lucru cu responsabili din cadrul primăriilor din Berlin, Düsseldorf, Oberhausen, cu primarul oraşului Essen, cu miniştri din landul Renania de Nord- Westfalia şi nu în ultimul rând cu E.S. dl. Emil Hurezeanu- Ambasadorul României în Germania.

Experţi internaţionali, oameni cu experienţă în administraţia regională şi locală din Germania ne-au împărtăşit din experienţa lor, am aflat informaţii suplimentare despre accesarea fondurilor europene şi dezvoltarea urbană, am vizitat obiective şi situri industriale”, spune primarul Cătălin Flutur pe pagina sa de socializare.

One thought on “FOTO! Primarul Cătălin Flutur, vizită în Germania alături de mai mulți primari din țară

  1. Trai neneaca pe banul co tribunalului si vreo trei parasute galbejite ce stau sub biroul …. comisiei de…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *