Botoșaniul, în topul județelor cu cele mai multe medii de 10 la Bacalaureat

Județul Botoșani se află în top 10 pe țară cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat. Cu cele șapte medii de 10, Botoșaniul se află pe locul șapte pe țară și pe locul 11 pe țară după procentul de promovare de 70,67%, înainte de contestații.

Bucureștiul este primul pe țară cu 32 de medii de 10, urmat de Cluj cu 14 medii, Iași cu 12 medii, Constanța 10 medii, Maramureș cu 9 medii și Teleorman cu 9 medii de 10.

E munca lor și nu putem decât să îi felicităm. Pe cei care nu vor obține medii de trecere după contestații, îi așteptăm la toamnă”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Candidații din județul Botoșani cu 10 pe line la Bac sunt: Sara Beșleagă de la Colegiul Național ”Gr. Ghica” Dorohoi, Bidașcă Carina Georgiana de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Calistru Andreea, de la Liceul Pedagogic Botoșani, Matei Roxana Andreea de la Liceul ”Dr. Mihai Ciucă” Săveni, Mezeniuc Andreea Raluca de la Liceul Pedagogic, Pelihaci Beatrice Elena de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și Petcu Carina de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *