FOTO Tragedie! Un tânăr din Botoșani, găsit înecat într-un iaz aflat în curtea unei case din municipiu

politie inecat in municipiul BotosaniUn tânăr din Botoșani a fost găsit, duminică, înecat într-un iaz aflat în curtea unei case din municipiu. Tragedia s-a produs pe strada Pod de Piatră din municipiul Botoșani, persoana decedată fiind un cunoscut al proprietarului, care îl mai ajuta pe acesta la treburile din gospodărie.

Botoșăneanul în vârstă de 34 de ani a căzut în apă cel mai probabil sâmbătă seară, însă, după mai bine de 20 de ore, a fost găsit plutind deasupra apei, aproape de mal, de un vecin. Autoritățile au fost alertate prin 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu barcă, dar și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și echipaje de poliție.

politie inecat in municipiul BotosaniCând au ajuns la fața locului, cadrele medicale nu au putut să constate decât faptul că decesul a survenit cu mult timp înainte. Polițiștii au găsit pe malul apei șapca bărbatului și telefonul mobil.

Martorii susțin că apa nu este adâncă, însă spun că este posibil ca bărbatul, care se numește Sandu Boicu, să fi fost băut când a căzut în iaz.

politie inecat in municipiul Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *