Deputatul Costel Lupaşcu, revoltat de modul în care a murit primarul de Vorniceni. Cere anchetă la Spitalul Săveni

costel lupascu, deputat, psd, stiri, botosaniDeputatul Costel Lupaşcu s-a arătat revoltat de modul în care a murit primarul de Vorniceni, Toader Leampăr. El consideră că „este inadmisibil ca cetățenii să se prezinte la o unitate medicală, care și-a asumat obligația de a asigura continuitate în actul medical, iar medicii să fie plecați în concediu”.

Primarul comunei Vorniceni, Toader Leampăr, a decedat, joi, în unitatea spitalicească din oraşul Săveni care este Secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani.

„În calitatea mea de reprezentant al cetățenilor din județul Botoșani NU pot accepta asemenea situații în care un cetățean al României să moară într-o unitate spitalicească din cauza ignoranței și a unei proaste organizări. Este inadmisibil ca cetățenii să se prezinte la o unitate medicală, care și-a asumat obligația de a asigura continuitate în actul medical, iar medicii să fie plecați în concediu! Este revoltător și de neimaginat faptul că Spitalul Județean nu a asigurat conform structurii funcționale și obligațiilor asumate prin contract linie de gardă cu medici care să fie prezenți la programul de lucru. În acest sens, solicit Ministerului Sănătății, Consiliului Județean Botoșani și tuturor instituțiilor abilitate să cerceteze și să analizeze împrejurările acestui caz și să fie dispuse de urgență măsurile corespunzătoare!”, a scris Lupașcu pe Facebook.

One thought on “Deputatul Costel Lupaşcu, revoltat de modul în care a murit primarul de Vorniceni. Cere anchetă la Spitalul Săveni

  1. Trebuie sa moara cate unu „mare” ca sa se faca cate ceva. Noi muritorii de rand avem mai multe de suferit de pe urma acestor doctori care ne trateaza cu ignoranta. De cand le.au crescut salariile sunt mai nesimtiti si nu sunt interesati de a face bine. Eu nici nu stiu de ce mai vin la spital. Sistemul medical din botosani este o nulitate. Medici si asistenti imbacsiti care au uitat ca au depus un juramant. Eu zic sa le scada salariile la nivelul cel mai mic si sa se duca cu totii in alte tari. Decat cu medici nesimtiti mai bine fara ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *