Reprezentantul fast-food-ului de pe Primăverii: Sandwich-ul cu viermi nu este de la noi. Este o făcătură

Reprezentanții fast-food-ului de pe strada Primăverii infirmă faptul că sandwich-ul cu viermi ar fi fost cumpărat de la ei, de către tânărul care a postat produsul pe facebook. Daniel Onofrei, administratorul fast-food-ului, susține că produsele pe care le vinde au un altfel de ambalaj și crede că totul a fost o făcătură pentru a-i scădea vânzările.

El spune că se aprovizionează cu produse proaspete de două ori pe zi și că oricând pot să vină în control organele abilitate.

Mai mult, susține administratorul unității, tânărul care a postat pe facebook nici măcar nu apare pe camerele video că ar fi cumpărat vreun produs.

Problema nu este de la mine. Cred că a luat un alt produs de la alt fast-food. Am fost la Direcția Sanitar Veterinară și la Protecția Consumatorului și ei spun că nu au primit nicio sesizare. Ei nu pot să vină în control la mine dacă nu au sesizare. Cei de la DSVSA au spus că viermii sunt de pește, nu sunt nici de varză, nici de carne. Eu iau marfa de două ori pe zi: o dată dimineața, o dată după-amiaza. Am facturi. Este o făcătură. Am vânzarea cea mai mare din oraș. Am devenit plătitor de TVA. După această postare, dintr-o dată mi-a scăzut vânzarea de la 30 milioane lei la 6-7 milioane lei. Produsul nu este de la noi 100%. Nu este omul ăla la fast-food, că avem camere video. Chiar nu am nicio vină. Eu vreau să vină de la instituțiile statului controale Eu am două produse bune și ieftine. Nu fac multe produse ca să se strice”, a adăugat Daniel Onofrei.

Acesta susține că tânărul a șters imediat de pe facebook postarea. Reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului spun că nu au primit nicio sesizare în acest sens.

 

2 thoughts on “Reprezentantul fast-food-ului de pe Primăverii: Sandwich-ul cu viermi nu este de la noi. Este o făcătură

  1. Daca esti baiat destept ai putea sa-l dai in judecata pe mucosul ce ti-a facut asta si sa-l pui sa recunoasca care a fost intentia, insa am si eu o intrebare pentru acele persoane ce se pretind a fi „autoritati competente”, pe la fastfood-ul din grivita cat si cel de la stadion (Mariuca, sau cum s-o numi) cand ati facut ultima data o vizita sa vedeti cum miroase de la 20 metri distanta? Miroase a hoit, iar rezidurile sunt aruncate in canalizare, ceea ce este complet ilegal ! Insa cam asa merge treaba cand ajunge o mica „atentie” la cine trebuie, prostii mananca gunoaie iar smecherii se umplu de bani.
    Cei ce ajung la spital datorita intoxicarii cu fastfood isi merita soarta !

  2. De la început am zis ca este o făcătură. Sigur a fost făcută de concurență, ar fi în stare de asa ceva și bănuiesc și cine ar putea face asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *