Om de afaceri bătut cu levierul în plină stradă de doi bărbați

Un om de afaceri din Târgu Jiu a fost bătut cu sălbăticie de doi bărbaţi, pe o stradă din oraş. Agresorii l-au lovit cu ranga şi i-au vandalizat apoi maşina. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Potrivit Gorj Domino, ar putea fi vorba de o răzbunare a unor rivali în afaceri, după ce bărbatul a câştigat o licitaţie pentru o pădure de unde se culeg trufe.

Poliţia a anunţat, într-un comunicat oficial, că “Un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat faptul că în dimineaţa aceleiasi zile, în timp ce se afla pe o strada din municipiul Târgu Jiu, în apropierea locuinţei de domiciliu, doi bărbaţi necunoscuţi au exercitat acte de violenţa asupra sa. Totodată, bărbatul a sesizat că autoturismul acestuia, proprietate personală, are anvelopa din dreapta spate înţepată. În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de lovirea si alte violente şi distrugere,fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 193 aliniatul 1 Cod Penal , respectiv articolul 253 aliniatul 1 Cod Penal. Poliţiştii cuntinuă cercetările în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale ce se impun“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *