VIDEO Protest de amploare în județul Botoșani, din cauza drumurilor proaste: Este timpul să ieșim în stradă și să le demonstrăm lor că puterea stă în mana noastră

 Un nou protest  de amploare, la care vor participa aproximativ 2000 de oameni, va avea loc pe 5 iulie în județul Botoșani. Cetățenii acuză starea proastă a drumului județean DJ 282, Sulița- Lunca- Todireni- Hlipiceni- Răuseni- Călărași, care nu a fost nici până la această dată nici măcar peticit., în ciuda promisiunilor făcute de autorități.

Acțiunea, care va începe la ora 9.30 la poligonul ACR,  este intitulată ”S.OS Infrastructura pentru Botoșani” și cuprinde un marș auto și un protest în fața Consiliului Județean.

Organizatorii au făcut apel la toate grupurile civice din România și străinătate să vină și să susțină acțiunea de la Botoșani.

Noi am hotărât că este cazul să ne ținem de promisiunile făcute anterior, când am spus răspicat că vom reveni, dacă ei nu se vor apuca de drumul strategic și de tot ceea ce ține de infrastructură. Fiind om civic, m-am hotărât să cer ajutorul nu numai acelor din Botoșani, nu numai acelor din județ, că am decis să cer sprijinul tuturor grupurilor civice din România, tuturor grupurilor civice din străinătate și am făcut apel la bunătatea oamenilor, la toți cei care vor să suțină Moldova. De prea mulți ani am fost mințiți că vă vom face, că vă vom drege, dar nu s-a făcut nimic. Stăm între două județe nu avem un drum strategic, nu avem un drum circulabil. Ne-am săturat să băgăm bani în mașină. Este timpul să facem o schimbare, este timpul să ieșim în stradă și să le demonstrăm lor că puterea stă în mana noastră. Noi, oamenii simpli i-am pus acolo și noi putem să-i dăm jos de acolo. Oameni buni, nu mai fiți eroi pe facebook. Este timpul să ieșiți în stradă. Este timpul că noi, cei din Moldova, nu mai suntem bătaia de joc a nimănui”, a declarat Daniel Câșlariu, unul din organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *