FOTO & VIDEO A bătut gheața la Dângeni! Grindina le-a adus probleme localnicilor

Furtuna a făcut ravagii și la Dângeni. Ploaia torențială de marți după-amiază nu a fost una curată, ci a bătut și grindina, spre supărarea localnicilor.

Potrivit martorilor, gheața și vântul a afectat acoperișurile a zeci de case. De asemenea, mai mulți copaci, dar și avizierul din curtea Primăriei din Dângeni au fost smulși de vânt.

De asemenea, furtuna a adus probleme și  la Dorohoi, acolo unde un copac s-a prăbușit peste o mașină, și la Ungureni au fost semnalați mai mulți copaci rupți și stâlpi doborâți de vântul puternic. 

Botoșani, Flămânzi, Vorona, Corni, Mihai Eminescu, Frumușica, Albești, Trușești, Ștefănești, Bălușeni, Lunca, Vlădeni, Cristești, Curtești, Răchiți, Copălău, Călărași, Gorbănești, Hlipiceni, Coșula, Todireni, Prăjeni, Sulița, Dângeni, Stăuceni, Santa Mare, Unțeni, Durnești, Dobârceni, Mihălășeni, Blândești, Hănești, Ripiceni, Românești, Răușeni se află sub COD PORTOCALIU până la 15.30.

Se vor semnala : intensificări puternice ale vântului, cu rafale local de peste 70…90 km/h, vijelie, grindină de dimensiuni mici si medii, averse ce vor cumula 25-35 l/mp, frecvente descărcări electrice.

VIDEO Imagini apocaliptice într-o localitate din Botoșani din cauza unei furtuni violente. Mai mulți copaci și stâlpi au fost rupți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *