Încă două sate din județul Botoșani vor avea rețeaua de apă. Investiția costă peste un milion de euro

retea de apa la BotosaniPeste un milion de euro au fost alocați pentru extinderea și modernizarea rețelelor de apă în satele Buhăceni și Păsăteni din comuna Trușești. Banii au fost alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar beneficiarul investiției este Primăria comunei Trușești. De altfel, aceasta din urmă a și lansat licitația publică pentru desemnarea unei firme de construcții care să execute lucrarea.

Contractul care urmează a fi încheiat cu constructorul vizează execuția lucrărilor „Extindere si modernizare retea de apa in localitatile Buhaceni si Pasateni” , reprezentând construcție retea de alimentare și distribuție, constructie gospodărire ape și dotări aferente.

Lucrarile presupun o serie de lucrări speciale conform caietului de sarcini: patru subtraversari ale DJ 282, o subtraversare linie ferata, subtraversare râu Jijia, subtraversare pârâu Găinărie, subtraversare drum comunal.

Valoarea totala estimată a investiției este de 4.782.935 lei.

One thought on “Încă două sate din județul Botoșani vor avea rețeaua de apă. Investiția costă peste un milion de euro

  1. In satul Cuza-Voda, com. Viisoara( Bivol) pe cand trageti apa potabila? Si acest sat face parte din judetul Botosani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *