Doina Federovici: „Modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos a intrat în etapa de evaluare a ofertelor depuse de constructori

Doina Federovici- senator PSD BotosaniObiectivul de investiții privind refacerea drumului național DN 28B Botoșani- Târgu Frumos a intrat în etapa de analiză a ofertelor depuse de trei asocieri de firme de construcții. Anunțul a fost făcut pe 1 iulie de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care urmează să evalueze documentațiile de atribuire a contractului de proiectare și execuție.

Modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos a intrat în etapa de evaluare a ofertelor depuse de constructori. Botoșani-Târgu Frumos reprezintă un obiectiv de investiții prioritar pentru actuala guvernare, care va fi realizat, chiar dacă s-au înregistrat întârzieri de ordin tehnic. Alături de colegii mei de la PSD Botoșani am urmărit îndeplinirea tuturor procedurilor legale pentru a finaliza acest proiect. Ne-am preocupat de emiterea Hotărârii de Guvern, alocarea fondurilor în buget prin susținerea de amendamente în Parlament. Am susținut de fiecare dată la nivel guvernamental importanța acestei investiții pentru locuitorii din județul Botoșani”a declarat Doina Federovici.

Valoarea estimată a contractului este de 268.610.000 lei fără TVA.

Durata contractului este de 29 luni, din care 5 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție.

De asemenea, perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani și poate fi majorată de ofertanți până la un maxim de 8 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru “Drum Național 28B Targu Frumos–Botosani”, în lungime de 71,512 km.

One thought on “Doina Federovici: „Modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos a intrat în etapa de evaluare a ofertelor depuse de constructori

  1. In etapa de evaluare…Fa, Doina! Tu te auzi cand vorbesti??! In etapa de evaluare este drumul asta de vreo 15 ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *